Gårdsbutik på Gotland med egna hudvårdsprodukter

Gårdsbutik på Gotland med egna hudvårdsprodukter

Hejsan på er alla fina läsare

I sommar ska jag sommarjobba på Gotland i en gårdsbutik som bland annat säljer egna hudvårdsprodukter. Min mormor bor på Gotland så jag ska hälsa på och bo hos henne och så ska jag jobba litegrann i den här butiken. Min mormor köper alltid sina hudvårdsprodukter där och när hon var inne där för ett par veckor sen så såg hon att de sökte extrapersonal över sommaren och tipsade mig. Jag kontaktade de och vi gjorde intervju över videochat och jag blev jätteglad när jag fick reda på att jag fick det.

Jag ska bara jobba ungefär fyra timmar om dagen och tre dagar i veckan så jag kommer kunna vara ledig också. Eftersom jag tycker det är roligt med hudvårdsprodukter och sådant som är närproducerat och snällt för miljön så tror jag att det blir jätteroligt. Under hela min uppväxt har vi åkt till Gotland varje sommar, men nu blir det att jag stannar i några veckor istället för bara två som vi brukar. Jag åker tillsammans med familjen men sen så stannar jag kvar två veckor till när de åker hem.

Mamma är ganska noga med att jag både ska lära mig att ta ansvar och lära mig om ekonomi och så, men samtidigt så vill hon att jag ska vara noga med balans så att jag även tar hand om mig och ger mig tid för vil och återhämtning. Hon har berättat att hon så många gånger mått dåligt för att hon jobbat för hårt och glömt av att liksom njuta av livet också. Samtidigt har hon också gjort väldigt mycket, men hon säger också att det är ingenting värt om man inte har hälsan. Skolan är snart slut för denna terminen och sen blir det sommarlov och sommarjobb. Ha det gott allihop!


Kommentarer är stängda.