Tack Steves Textiltryck

Tack Steves Textiltryck

Hejsan på er!

Ikväll är det premiär för den första träningen med vårat företagslag i korpen. För er som inte vet vad korpen är för något så ska jag förklara det lite kort. Korpen är en division för kompisgäng eller företag som vill ha ett lag och spela någon fotbollsmatch i veckan. Jag och min chef har pratat om det här ett bra tag och jag har precis varit och hämtat våra matchtröjor från Steves Textiltryck i Uddevalla. Där vi har fått tröjnummer och loggor tryckta på dräkterna.

Vi kände att det var dags att börja aktivera oss här lite på företaget och det är väldigt många som är intresserad av sport, i synnerhet fotboll. Tidigare vintrarna har vi hyrt en hall här i Uddevalla och spelat lite spontanfotboll men nu har vi tagit ytterligare ett steg och anmält oss till seriesystemet. Det som krävdes för att detta skulle hända var att jag beslutade mig för att köpa lite matchtröjor så och lämna in dem till Steves Textiltryck, då hade vi inte längre något val än att fullfölja planen.

Några av våra anställda har spelat fotboll ganska högt upp i seriesystemet som finns här i Uddevalla och förhoppningsvis kan vara med och kämpa i toppen av tabellen. Jag kan iallafall garantera att vi tack vare Steves Textiltryck har Uddevallas snyggaste dräkter. Nu vinner man inga poäng på att ha snygga matchtröjor men det blir lite kul att vi går in i det. Chefen har tagit sig an uppdraget som huvudtränare och jag tänkte ta mig an äran att agera målvakt. Eftersom att jag har varit handbollsmålvakt så ska det väl inte vara några problem att rädda fotbollar också. Till helgen har vi våran första match så om ni vill se ett härligt gäng springa runt och sparka boll så tycker jag ni ska ta er till Uddevalla.


Kommentarer är stängda.